Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Frö & morotsbröd med dadlar
Bakning
>60 min
Antal personer: 4
Veganskt frö & morotsbröd med dadlar
Receptkreatör:
Maja Warodell
Ingredienser
Instruktioner
Frö och morotsbröd
2 dl havremjöl
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
0,5 dl Kung Markatta Linfrö
1 dl Kung Markatta Solrosfrö
1 dl Kung Markatta Pumpafrö
3/4 dl psyliumfröskal
0,5 dl Kung Markatta Chiafrö
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 dl riven morot
1 dl Kung Markatta Dadlar, hackade
1 tsk Kung Markatta Äppelcidervinäger
0,5 dl Kung Markatta Olivolja
2 dl växtbaserad mjölk
Frö & morotsbröd
175 grader 70 min
Rör samman alla torra ingredienser.
Tillsätt sedan riven morot, äppelcidervinäger, olivolja och växtbaserad mjölk och blanda väl.
Klä en brödform med bakplåtspapper och fyll den därefter med smeten.
Baka brödet i mitten av ugnen 175 grader ca 70 min.
Låt det sedan svalna helt innan du skär upp det.
Ingredienser
Frö och morotsbröd
2 dl havremjöl
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
0,5 dl Kung Markatta Linfrö
1 dl Kung Markatta Solrosfrö
1 dl Kung Markatta Pumpafrö
3/4 dl psyliumfröskal
0,5 dl Kung Markatta Chiafrö
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 dl riven morot
1 dl Kung Markatta Dadlar, hackade
1 tsk Kung Markatta Äppelcidervinäger
0,5 dl Kung Markatta Olivolja
2 dl växtbaserad mjölk
Instruktioner
Frö & morotsbröd
175 grader 70 min
Rör samman alla torra ingredienser.
Tillsätt sedan riven morot, äppelcidervinäger, olivolja och växtbaserad mjölk och blanda väl.
Klä en brödform med bakplåtspapper och fyll den därefter med smeten.
Baka brödet i mitten av ugnen 175 grader ca 70 min.
Låt det sedan svalna helt innan du skär upp det.
Liknande recept
Glutenfritt fröknäcke
No bake Granolabars
Stekpannebröd med röda linsbollar och mandeldressing
Glutenfria morotsmuffins
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent