Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Ljuvliga veganska kokosbars
Bakning
Antal personer: 30
Underbara kokosbars som riktigt smälter i munnen. Enkla att göra och helt veganska. Baka och njut!
Ingredienser
Instruktioner
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Ingredienser
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Instruktioner
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Liknande recept
Tahinifudge
Chokladtryfflar med salt jordnötskaramell och hallon
Veganska chokladtryfflar med smak av mint
Nyttigare Rocky Road med popcorn och mörk choklad
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent