Vi använder cookies

Vi använder cookies och annan spårningsteknik för att förbättra din användarupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera trafik till vår webbplats och för att förstå var våra besökare kommer ifrån.

Ljuvliga veganska kokosbars

Bakning
Antal personer: 30
Underbara kokosbars som riktigt smälter i munnen. Enkla att göra och helt veganska. Baka och njut!

Ingredienser

400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas

Instruktioner

Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.

Liknande recept