Vi använder cookies

Vi använder cookies och annan spårningsteknik för att förbättra din användarupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera trafik till vår webbplats och för att förstå var våra besökare kommer ifrån.

Tahinifudge

Efterrätt
30 min
Antal personer:
Tänk att man kan göra en så här god och lite sundare tahinifudge på bara 4 ingredienser och klara att ätas inom 20 minuter, men kan förvaras i frysen i månader för att stilla alla sorters akuta sötsugssituationer.

Ingredienser

1 dl Kung Markatta Tahini
4 msk Kung Markatta Kokosolja
3 msk Kung Markatta kokossirap/lönnsirap/agavesirap
1 nypa salt
50 g mörk choklad (för vegansk version, välj veganskt choklad)

Instruktioner

Tahinifudge

Häll tahini, kokosolja, kokossirap/lönnsirap/agavesirap och en nypa salt i en matberedare och mixa slätt.
Häll i knäckformar och stoppa i frysen.
Smält ett par rutor mörk choklad, ta ut fudgen ur frysen och ringla/häll över.
Sätt åter i frysen.

Relaterade produkter

Liknande recept