Tänk att man kan göra en så här god och lite sundare tahinifudge på bara 4 ingredienser och klara att ätas inom 20 minuter, men kan förvaras i frysen i månader för att stilla alla sorters akuta sötsugssituationer.
1 dl Kung Markatta Tahini
4 msk Kung Markatta Kokosolja
3 msk Kung Markatta kokossirap/lönnsirap/agavesirap
1 nypa salt
50 g mörk choklad (för vegansk version, välj veganskt choklad)
Tahinifudge
Häll tahini, kokosolja, kokossirap/lönnsirap/agavesirap och en nypa salt i en matberedare och mixa slätt.
Häll i knäckformar och stoppa i frysen.
Smält ett par rutor mörk choklad, ta ut fudgen ur frysen och ringla/häll över.
Sätt åter i frysen.
Ingredienser
1 dl Kung Markatta Tahini
4 msk Kung Markatta Kokosolja
3 msk Kung Markatta kokossirap/lönnsirap/agavesirap
1 nypa salt
50 g mörk choklad (för vegansk version, välj veganskt choklad)
Instruktioner
Tahinifudge
Häll tahini, kokosolja, kokossirap/lönnsirap/agavesirap och en nypa salt i en matberedare och mixa slätt.
Häll i knäckformar och stoppa i frysen.
Smält ett par rutor mörk choklad, ta ut fudgen ur frysen och ringla/häll över.