Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Hemgjorda chokladbars med kokosfyllning
Snacks
30 min
Antal personer: 10
Du behöver bara fyra ingredienser för att göra en riktigt god och lite sundare variant av chokladbars med kokosfyllning. Så gott!
Ingredienser
Instruktioner
3 msk Kung Markatta kokosolja
2 msk Kung Markatta lönnsirap
5 dl Kung Markatta kokosflingor
200 g mörk choklad (välj vegansk choklad för veganska bars)
Rör ihop kokosolja och lönnsirap i en kastrull på låg/medelvärme.
Häll i kokosflingorna och rör om i någon minut så allt blir täckt av den varma oljan.
Klä en mindre bakform eller brödform i bakplåtspapper och pressa ner kokosmassan i den.
Använd en sked eller slickepott for att pressa ner allting jämnt och kompakt. Lägg in i frysen och låt stelna.
Smält chokladen i ett vattenbad.
Ta ut kokoskakorna och skär i stavar/bars (ifall de smular är det bara att låta dem stelna längre i frysen).
Vänd dem i chokladen och strö lite extra kokos på toppen.
Låt stelna på ett galler eller bakplåtspapper och förvara i frysen.
Ingredienser
3 msk Kung Markatta kokosolja
2 msk Kung Markatta lönnsirap
5 dl Kung Markatta kokosflingor
200 g mörk choklad (välj vegansk choklad för veganska bars)
Instruktioner
Rör ihop kokosolja och lönnsirap i en kastrull på låg/medelvärme.
Häll i kokosflingorna och rör om i någon minut så allt blir täckt av den varma oljan.
Klä en mindre bakform eller brödform i bakplåtspapper och pressa ner kokosmassan i den.
Använd en sked eller slickepott for att pressa ner allting jämnt och kompakt. Lägg in i frysen och låt stelna.
Smält chokladen i ett vattenbad.
Ta ut kokoskakorna och skär i stavar/bars (ifall de smular är det bara att låta dem stelna längre i frysen).
Vänd dem i chokladen och strö lite extra kokos på toppen.
Låt stelna på ett galler eller bakplåtspapper och förvara i frysen.
Liknande recept
Glutenfria äppelpannkakor
Rostade och kryddade kikärtor
Chokladtryfflar med salt jordnötskaramell och hallon
Vegansk Majonnäs
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent