Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Bengaliska bönor med tofu
Lunch
30 min
Antal personer: 4
Lättlagad, fräsch vegansk lunch
Ingredienser
Instruktioner
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Instruktioner
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Relaterade produkter
Naturell Tofu
270 g
Liknande recept
Tofu & Grönsaksspett
Tofu Dan Dan nudlar
Tofu tacos
Knaprig Kung Markatta tofutaco med avokado- och koriandersås
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent